Contact

Contract Manufacturing

English

Eén van de activiteiten van Biohorma is contract manufacturing, ondergebracht als 100% dochter in Sanvert BV. Sanvert houdt zich als loonproducent bezig met het in opdracht produceren – en indien gewenst ontwikkelen – van zelfzorgmiddelen. Gebruik makend van een moderne GMP fabriek, een up-to-date machinepark en de aanwezige, multidisciplinaire kennis binnen Biohorma, is Sanvert uitgegroeid tot een belangrijke kernactiviteit binnen de organisatie Biohorma.

Klik hier voor een impressie van de Sanvert-fabriek en -mogelijkheden.

Voor wie is Sanvert?

Heeft u een zelfzorgproductidee? Maar ontbreken de ontwikkelings- en/of productiefaciliteiten aan uw zijde? Dan heeft Sanvert een eigen team om u te ondersteunen. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden:

  • Sanvert werkt uw productidee volledig uit en zorgt voor de productie.
  • Sanvert werkt het productidee samen met u uit, Sanvert verzorgt de productie.
  • U heeft een volledig uitgewerkt productidee, Sanvert verzorgt de productie.


Wat heeft Sanvert te bieden?

Sanvert ontwikkelt, maakt en verpakt tincturen, lotions, foams, crèmes, gels en tabletten voor uiteenlopende opdrachtgevers. Afgevuld in een breed scala aan verpakkingsvormen, zoals glazen of kunststof potjes/flesjes, aluminium tubes, kunststof tubes, spray dosering units et cetera. De mogelijkheden bij Sanvert zijn standaard al legio. En is er iets nog niet in huis, dan zorgen we voor een custom made oplossing. Naast ontwikkeling en productie kan Sanvert ook alle logistieke processen uit handen nemen.

GMP certificering

Sanvert produceert onder GMP-condities. Daartoe beschikken we onder andere over speciale qualified persons, hebben we een volledig documentatiebeheer met 100% tracability van de grondstoffen en verpakkingen en is er een eigen laboratorium met microbiologische, fysische en chemische keuringen.

ISO certificering

Sanvert is naast voedingssupplementen en cosmetische toepassingen met name sterk in het produceren van medical devices (medische hulpmiddelen). De fabriek waarin Sanvert produceert is naast GMP ook ISO 13485 gecertificeerd.

Henk Knauff

Manager Contract Manufacturing
In dienst sinds: 1 januari 2000

“Het Sanvert klantenbestand bestaand uit meerdere netwerkorganisaties die zowel nationaal als internationaal afzet hebben. We ontwikkelen producten veelal samen met de klant, waarbij kwaliteit altijd leidend is. Neemt u contact op met Sanvert? Dan komt u in contact met Noëlle Brugman, Wim van Dieren of mijzelf. Noëlle onderhoudt als orderbegeleidster de dagelijkse contacten met u. Wim is als projectmanager vooral verantwoordelijk voor de vertaling uw vraag naar de productiefase. Ikzelf ben de spreekwoordelijke ‘buitenkant’. Heeft u een idee voor een product dat in een moderne GMP fabriek geproduceerd moet worden? Dan bespreek ik in een open eerste gesprek met u de mogelijkheden die Sanvert kan bieden en hoe deze aansluiten op uw wensen. Partnerschip staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen daar heel ver in gaan als de ‘klik’ daar is.”

Neem contact op!

Henk:

+31 (0)525 687276
+31 (0)6 22690224
Wim:
+31 (0)525 687315
+31(0)6 53833368