Contact

Recente persberichten

22.09.2016

Edwin Stoel officieel aangesteld als algemeen directeur van Biohorma

Op 22 september is Edwin Stoel officieel aangesteld als algemeen directeur van Biohorma. Edwin Stoel was voorheen COO en adjunct-directeur bij Biohorma en nam na vertrek van oud-directeur Walborgh Kieskamp op 1 juli de taken van algemeen directeur al waar.  

Nadat de procedure voor de definitieve opvolging in gang was gezet, werd al snel duidelijk dat Edwin Stoel de aangewezen kandidaat is. Robert Baldinger, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “In de afgelopen jaren hebben wij Edwin leren kennen als een zeer kundige en gedreven persoonlijkheid. Wij zijn er van overtuigd dat Biohorma bij hem in goede handen is en dat hij het succes van onze organisatie zal continueren. Wij zien de toekomst voor Biohorma dan ook vol vertrouwen tegemoet”.

Biohorma is de grootste fabrikant van natuurlijke zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten in de Benelux, waaronder het bekende merk A.Vogel. Met zo’n 140 medewerkers is Biohorma dochter van het Zwitserse Bioforce AG, dat in 1963 werd opgericht. Bioforce is actief in meer dan dertig landen over de hele wereld.


Noot voor de redactie – niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Biohorma BV, Sandra Stroeve, e-mail s.stroeve@biohorma.nl, telefoon 0525-687200.
Klik op de afbeelding om te downloaden.