Contact

Recente persberichten

26.07.2016

A.Vogel tuinen goedgekeurd voor Green Key keurmerk

Op 15 juni zijn de A.Vogel tuinen weer gekeurd voor het Green Key keurmerk. Gekeken werd of de A.Vogel tuinen voldeden aan de gestelde duurzaamheidseisen. En….we zijn met vlag en wimpel geslaagd! De A.Vogel tuinen voldoen nog steeds aan het gouden predicaat.

Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Voor het gouden keurmerk moeten de A.Vogel tuinen voldoen aan allerlei duurzaamheidseisen. Dit betekent o.a. dat we afval duurzaam scheiden, schoonmaken met natuurlijke schoonmaakmiddelen en onze lampen uitrusten met ledverlichting.    

Ook moeten er elk jaar twee verbeterpunten worden afgevinkt. Dit jaar hebben we hiervoor een op zonkracht aangedreven golfkar aangeschaft. Bezoekers die moeilijk te been zijn, kunnen zo toch de tuinen bezoeken. Ook is de landgoedwinkel nu volledig CO2-neutraal, wat betekent dat alles wordt aangedreven door zonne-energie. Van lampen tot de verwarming.

 


Noot voor de redactie – niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Biohorma BV, Sandra Stroeve, e-mail s.stroeve@biohorma.nl, telefoon 0525-687200.