Contact

Recente persberichten

26.02.2016

Biohorma tweemaal in de prijzen bij Careality Care Awards 2016

Op donderdag 25 februari  2016 viel Biohorma tweemaal in de prijzen bij de Careality Care Awards. Het bedrijf won met de A.Vogel Hoestspray bij vastzittende hoest de Care Award in de categorie ‘Zelfzorg’. En werd later op de avond ook nog beloond met de Oeuvre Award voor haar bovenmatige inspanningen voor de drogisterijbranche.

Een speciale vakjury boog zich - ná alle lezers die in een eerder stadium konden stemmen - over de 33 genomineerde producten in 11 categorieën. De producten zijn allemaal geïntroduceerd in 2013, 2014 of 2015. In de categorie ‘Zelfzorg’ liet de A.Vogel Hoestspray bij vastzittende hoest – geïntroduceerd in juni 2013 – Bepanthen Eczeem Crème en Canesten Gyno Zachte Capsules achter zich. De vakjury beoordeelde de genomineerde producten op uitstraling, ondersteuning, prijs, duurzaamheid en levensvatbaarheid én de manier waarop de producenten samenwerkten met de handel, de distributie hebben verzorgd en de handel hebben voorzien van handvatten voor advisering. Ook werd bekeken of het betreffende product van toegevoegde waarde voor de categorie is geweest, door bijvoorbeeld een unieke claim of een marktverruimende werking.

Oeuvre Award

Alle 33 genomineerden maakten kans op de Oeuvre Award. De jury van de Care Awards rijkte deze prijs uit aan Biohorma doordat zij hoge waardering heeft voor de manier waarop Biohorma na de veranderingen in de wetgeving in homeopathie de positie van A.Vogel hoog heeft gehouden. Maar ook was er grote bewondering voor de manier waarop Biohorma zich actief inzet voor de drogisterijbranche met voorlichting, opleidingen en informatieoverdracht naar de wederverkopers, de prettige wijze waarop Biohorma de consument benadert met leef- en gezondheidsadviezen en de uitgebreidheid en relevantie van www.avogel.nl als online gezondheidsportaal. Bovendien vertegenwoordigen de natuurlijke, eerlijke producten van A.Vogel - die uitstekend aansluiten bij de behoeften van de consument - een belangrijk deel van de totale aankopen in de zelfzorg, aldus de jury.


Noot voor de redactie – niet voor publicatie

Meer informatie is op te vragen bij Biohorma BV, Karin Peters,  E-mail k.peters@biohorma.nl. Telefoon 0525-687200.