Contact

Recente persberichten

10.10.2017

Biohorma finalist MVO Award Regio Zwolle 2017

Op De nationale dag van de Duurzaamheid is Biohorma doorgedrongen tot de finale van De MVO Award Regio Zwolle 2017. De twee andere finalisten zijn Scania en Houtwerk Hattem. Op 11 januari 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Nederland.

De MVO Award Regio Zwolle had dit jaar een recordaantal van ruim 60 nominaties. Al deze bedrijven zijn getoetst op de aandacht voor circulariteit in de bedrijfsvoering en wijze waarop medewerkers worden betrokken bij de MVO-ambities van het bedrijf. Na deze toetsing zijn 6 bedrijven, waaronder Biohorma, doorgedrongen tot de halve finale.

MVO pitches

Tijdens de halve finale op Hogeschool Windesheim kregen de halvefinalisten precies 3 minuten om in een pitch aan te geven waarom hun bedrijf een voortrekkersrol heeft op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De pitch van Edwin Stoel overtuigde de jury om Biohorma te selecteren als finalist. De jury zal in november 2017 een bedrijfsbezoek afleggen bij Biohorma en de andere finalisten en uiteindelijk op 11 januari de winnaar bekend maken.

MVO Award Regio Zwolle 2017

De MVO Award Regio Zwolle is een tweejaarlijks terugkerende verkiezing. Het evenement is bedoeld om bedrijven in de regio Zwolle die een voortrekkersrol nemen in maatschappelijk verantwoord ondernemen te belonen.

MVO award regio zwolle

MVO award regio zwolle