Contact

Onze organisatie

Biohorma is producent van het grootste zelfzorgmerk van Nederland: A.Vogel. Met 130 collega’s in Elburg, verspreid over vele afdelingen. Want Biohorma heeft alle A.Vogel processen ‘van plant tot klant’ in eigen beheer. Zo kweken we 70% van onze ingrediënten in eigen tuinen, hebben we een ultramoderne productiehal (waar op een drukke dag wel zo’n 40.000 producten van de band af rollen), zijn onderzoek en productontwikkeling volledig in eigen beheer, hebben we apothekers en kwaliteitscontroleurs in dienst, beschikken we over een stevige commerciële afdeling (marketing, sales, communicatie, educatie en internet) en is er zelfs een informatiecentrum met natuurgeneeskundige adviseurs.

A.Vogel is een écht A-merk met een naamsbekendheid van bijna 100%. En misschien nog wel interessanter: meer dan een kwart van de Nederlanders heeft het bekendste product van A.Vogel – Echinaforce – in huis. Via drogisterijen, apotheken, reformzaken, onze eigen webshop en inmiddels ook vele supermarkten gaan er jaarlijks ruim 3 miljoen A.Vogel verpakkingen over de toonbank. En de website van A.Vogel, die trekt jaarlijks zo’n 5 miljoen bezoekers. Daarmee is avogel.nl één van de grootste online gezondheidsportalen die Nederland rijk is.


Werken bij Biohorma betekent werken in een interessante en dynamische omgeving. De zelfzorgbranche is namelijk veelzijdig. En continu aan verandering onderhevig. Zo verandert het zorgstelsel in Nederland telkens maar weer, zijn consumenten op zoek naar innovatieve producten en toedieningsvormen en vraagt veranderende wetgeving om nieuwe aanpakken. Dat zorgt ervoor dat ‘out of the box’-denken bij Biohorma noodzakelijk is. En dat eigen verantwoordelijkheid en initiatief gestimuleerd worden. En laat dát het werken bij Biohorma nou juist zo uitdagend maken…

Medaille Vitaalste bedrijf van gelderland