Contact

P&O beleid

Bij Biohorma vinden we het belangrijk dat mensen fijn werken, duurzaam werken en op verschillende manieren beseffen dat ze gewaardeerd worden: de drie pijlers waarop het Biohorma personeelsbeleid rust.

Fijn werken

Werken bij Biohorma moet fijn zijn. Want wie met plezier naar het werk gaat, is in staat en bereid tot méér. Met elkaar onderhouden we daarom een open, informele en bijna familiaire bedrijfscultuur. Zodat we ons thuis voelen bij Biohorma. Regelmatig houden we een medewerkerstevredenheidsonderzoek om te peilen of dat nog steeds zo is. De aandachtspunten? Die pakken we snel en serieus aan. Een greep uit de meest recente resultaten:

  • 92% van de collega's vindt de werksfeer bij Biohorma prettig
  • 89% is trots op zijn of haar werk
  • 89% vindt de inhoud van zijn of haar werk leuk
  • 89% vindt dat er bij Biohorma voldoende trainings- en opleidingsmogelijkheden zijn
  • 87% ervaart Biohorma als een duurzame organisatie


Duurzaam werken

De way of life die we bij Biohorma kennen, is een gedeelde passie. Deze passie maakt dat mensen over het algemeen lang bij Biohorma werken. Maar de passie voor de branche is niet het enige wat telt. Duurzaam werken betekent de mogelijkheid krijgen om je te blijven ontwikkelen. Je goed en fit te blijven voelen in je functie. Daarom investeren we veel tijd en energie in het beter en gezonder maken van collega’s. Een tweejaarlijkse health check, opleidingen en trainingen (deels) naar keuze, ontwikkelingsassessments, coachingstrajecten, 360° feedback…. zo even een greep uit de mogelijkheden.

Gewaardeerd worden

Bij Biohorma maken mensen het verschil. De kennis en kunde van ieder individu is uniek en de gezamenlijke inzet bepaalt of we succesvol zijn of niet. Dát is gewaardeerd worden. Daarnaast zijn er natuurlijk de arbeidsvoorwaarden die ook gebaseerd zijn op fijn werken (goede balans werk en privé), duurzaam werken (goede arbeidsomstandigheden) en ‘feitelijk’ gewaardeerd worden: als het goed gaat, dan deel je mee (winstdelingsregeling).

 


 

Vitaalste bedrijf van Gelderland

De zorg voor medewerkers wordt ook opgemerkt door andere organisaties. Zo is Biohorma door ONVZ en MKB-Nederland uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Gelderland 2018. 

 Medaille Vitaalste bedrijf van gelderland