Contact

Onze bedrijfscultuur

Werken bij Biohorma is niet alleen een baan hebben, it’s a way of life. We geloven in de natuur en haar geneeskracht en dragen deze visie bevlogen en gepassioneerd uit. Niet op een geitenwollensokkenmanier – het team is met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar namelijk jong, de omgang informeel en de sandalen zijn allang ingeruild voor naaldhakken, hoogwaardige werkschoenen of stoere Nikes – maar vanuit de overtuiging dat we fitter en energieker blijven als we écht gezond leven. Natuur en duurzaamheid zijn voor ons geen trend, het zijn onze roots.

Doelstellingen en gewenste resultaten bepalen we samen. We inspireren en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen en behalen zo onze doelen. Er is bij Biohorma dan ook uitzonderlijk veel oog voor welzijn en ontwikkeling. Onder het motto: medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom streven we naar het realiseren van een goede balans tussen werk en privé. En wie zich verder wil ontplooien of ontwikkelen, krijgt daartoe ruimschoots de mogelijkheid. Ter illustratie: jaarlijks volgt maar liefst 90% van het complete personeelsbestand een workshop, cursus, training of opleiding. We respecteren en streven naar diversiteit van mensen, vanuit de overtuiging dat diversiteit verrijkt.

De sfeer bij Biohorma is gemoedelijk en warm. We zijn betrokken elkaar. Leven met elkaar mee en met het wel en wee van het bedrijf. Dat betekent dat we elkaar helpen en steunen indien nodig. Maar óók dat we successen en mooie momenten samen vieren.

Lees zelf wat collega’s van het werken bij Biohorma vinden.

Medaille Vitaalste bedrijf van gelderland