Contact

Ontmoet collega’s

Joost Rooseboom de Vries

Medewerker A.Vogel tuinen
In dienst sinds: 1 februari 2011 (na vele jaren vakantiewerk en
een stage)
Favoriete product: A.Vogel Atrosan gel

“Buiten zijn, in de natuur zijn. Het is mijn passie. Dus hoe mooi is het dan dat mijn werk een verlengde van deze passie kan zijn? Ik werk samen met mijn tuinencollega’s in een heel vertrouwde sfeer: we kunnen van elkaar op aan, helpen elkaar om doelen te bereiken en bikkelen regelmatig flink door als er plots geoogst moet worden. Want ja, de grootste uitdaging als tuinenmedewerker bij A.Vogel blijft natuurlijk dat de natuur zich niet laat controleren of beheersen. Maar juist die verrassingen van de natuur boeien me enorm. En de afwisseling in mijn werk. Want de ene dag ben ik bezig met zaaien, hakken en schoffelen terwijl ik de andere dag een teeltplan maak. Of een groep jongeren van de zorgboerderij begeleid. Of een rondleiding aan bezoekers geef. Of een tuinevenement organiseer. De diversiteit is echt enorm!”

Hetty Kamphorst

Medewerker Kwaliteitsbewaking
In dienst sinds: 1 april 1991
Favoriete product: A.Vogel Herbamare kruidenzout

“Ik zou niet weten wat ik qua werk nóg leuker zou vinden dan mijn functie bij Biohorma. Mijn werk is nooit saai. De enorme hoeveelheid ad hoc klussen vraagt flink wat stressbestendigheid, maar daartegenover staat dat ik een hele vrije baan heb met veel beslissingsbevoegdheid. Samen met een aantal collega’s controleer ik ieder stapje van het productieproces. Dat begint al in de tuinen. Daar controleren we in het hoogseizoen iedere week, iedere plantsoort op eventueel aanwezige ziektes en bepalen we het stadium van de groei. En dus ook het oogstmoment. De controle tot en met het eindproduct is 100%: geen stap wordt overgeslagen. Die preciesheid boeit me enorm: ik sta voor kwaliteit! Daarnaast maakt de onderlinge betrokkenheid, de diversiteit aan mensen en de gezelligheid dat ik hier eigenlijk gewoon tot aan mijn pensioen wil blijven!”

Bart Veen

Medewerker Farmaceutische Ontwikkeling
In dienst sinds: 1 januari 2011
Favoriete product: A.Vogel Hoestspray bij droge hoest en kriebelhoest

“Mijn job in een notendop: ervoor zorgen dat de gewenste hoeveelheid werkzame stoffen in een tablet (of een andere toedieningsvorm) komt. Het leuke bij Biohorma is dat we een productontwikkelingstraject projectmatig aanpakken. Multidisciplinair. Dus samen met onder andere logistiek, marketing en productie. Dat zorgt ervoor dat je niet één ding doet en vervolgens het stokje weer overgeeft, maar dat je als team écht een product neerzet. Mijn grootste uitdaging daarbij is om dat zo snel mogelijk en in één keer goed te doen. Dus: ervoor zorgen dat een tablet meteen aan de hoogste kwaliteit voldoet binnen de tijd die je hebt. Het enthousiasme waarmee we bij Biohorma werken is daarbij echt uniek. We zijn gedreven, positief, sociaal en collegiaal. En we hebben allemaal dezelfde visie. Die fijne sfeer maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!”

Johan Broekhuis

Senior magazijnmedewerker
In dienst sinds: 1 mei 1979
Favoriete product: A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C

“Het leuke aan Biohorma is dat de lijn van medewerker naar directeur erg kort is. En dat iedereen erg sociaal is, tijd maakt voor een praatje. Dat maakt het werken bij Biohorma erg prettig.
In het magazijn zijn we met 7 man en erg afhankelijk van elkaar. Draait er één radertje niet? Dan merkt iedereen dat. Gelukkig werken we in een bijna vriendschappelijke sfeer, we kunnen elkaar alles zeggen. Dan draait dat radertje zo weer. Orders samenstellen (hoeveel en welke is altijd weer een verrassing), actiepakketten samenstellen en transport voor Biohorma, Sanvert en Biohorma Belgium regelen… het is allemaal part of the job. Er is veel afwisseling. Het is mijn persoonlijk streven om wekelijks alle orders zonder fouten de deur uit te krijgen. Tot nu toe is dat altijd gelukt. Het maakt me trots dat we dat als team altijd maar weer voor elkaar krijgen!”

Sieger Jellema

E-business Manager
In dienst sinds: 1 januari 2007
Favoriete product: A.Vogel Keelspray

“Ik was bij Biohorma de eerste persoon die met e-marketing bezig ging. Na het vastleggen van de strategie konden we aan de slag en kregen avogel.nl en internet al snel body binnen de organisatie. We startten een webshop, gingen samenwerkingen met grote partijen aan en begonnen met content-, e-mail- en mobiele marketing en social media. In 7 jaar tijd steeg het jaarlijkse bezoekersaantal van avogel.nl van 200.000 naar 5.000.000. Langzaam maar zeker groeide ik in de rol waarin ik de mogelijkheid kreeg om de Nederlandse activiteiten internationaal uit te rollen. En werd ik projectleider van de internationale online marketinggroep (in opdracht van moederbedrijf Bioforce) met onder andere Canada, Spanje, Zwitserland, Finland en Zuid-Afrika als participerende A.Vogel landen. Mijn droom? ’s Nederlands grootste gezondheidsportaal worden. En vooroplopen in de ontwikkelingen die op het mobiele vlak plaatsvinden!”

Edwin Dijkstra

Werktuigbouwkundige
In dienst sinds: 1 mei 2008
Favoriete product: A.Vogel Crème Arnicaforce

“Ik heb mijn vak gekozen omdat ik van afwisseling in mijn werk houd. En dat is ook precies wat ik bij Biohorma heb aangetroffen. Kom ik ’s ochtends op het werk, dan weet ik nooit hoe de dag gaat lopen. Dat komt doordat wij in actie komen wanneer een machine in storing valt. En welke machine wanneer aan de beurt is, dat weet je natuurlijk nooit. Mijn grootste uitdaging is dan om zo’n machine zo snel mogelijk weer te laten lopen. Naast het oplossingen van storingen bouwen we productielijnen om en administreren we allerhande zaken ten behoeve van onze ISO-certificering en GMP-normen. Op de afdeling heerst een soort ‘Ouwe jongens krentenbrood gevoel’: lekker nuchter, laagdrempelig en amicaal. Maar ook andere afdelingen zijn heel toegankelijk, zelfs bij de directie kun je binnenlopen wanneer je wilt!”

Henk ter Velde

Productie operator
In dienst sinds: 1 februari 2008
Favoriete product: A.Vogel Crème Echinaforce

“Ik vind het mooi om voor een bedrijf te werken dat mensen op een natuurlijke manier gezond wil houden of weer maken. Wat ik op een verjaardag over Biohorma vertel? Dat er altijd een goede sfeer hangt en je hier oprecht gewaardeerd wordt. Bovendien zorgt Biohorma voor passende opleidingen voor iedereen, voor mij bijvoorbeeld Vapro en Famaceutisch vakman. De productieomgeving is erg prettig om in te werken: het is er schoon en alles gebeurt volgens duidelijke richtlijnen en procedures. Kwaliteit staat altijd op Nummer 1. Een gedreven vakman blijven en daarin groeien is dan ook mijn persoonlijke ambitie. Verder vind ik het ontzettend leuk om nieuwe collega’s zo goed mogelijk op te leiden en te inspireren.”

Karin Pelleboer

Productmanager
In dienst sinds: 1 juli 2007
Favoriete product: A.Vogel Echinaforce Hot Drink

“Als productmanager is het fantastisch om met een A-merk als A.Vogel te werken. Authentiek en helemaal van deze tijd. Met biologische ingrediënten die we in eigen tuinen, 4 km  verderop, kweken en in de fabriek naast ons kantoor verwerken tot eindproducten. Hoe bijzonder is dat! De sfeer bij Biohorma is open en heel betrokken. We vieren dingen samen, maar ook als iemand ziek is liggen er heel wat kaartjes van Biohorma collega's op de deurmat. Een dag bij Biohorma zit vol afwisseling. Ik houd mezelf bijvoorbeeld bezig met het onderhouden van klantcontacten op hoofdkantoorniveau en presenteer onze nieuwe innovaties. Samen met de afdeling trademarketing adviseren we wat de beste plek in het schap is, zodat de consument het goed kan vinden. Samen met de klant plannen we de promoties in en geven we invulling aan de informatiebehoefte voor de winkelmedewerker. Mijn grote uitdaging is om klanten en winkelmedewerkers te laten zien dat Biohorma een professionele en toonaangevende samenwerkingspartner is en hen te raken met onze passie voor het unieke merk A.Vogel!”